mandag 19. mai 2014

Røykeavvenning


Røykeavvenning

Det å slutte å røyke er en tøff prosess for veldig mange, fordi det ikke er så enkelt som bare å stumpe røyken. Røyk er så mye mer enn et stoff man er avhengig av. Røyk er manges beste venn, røyk er grunnen til at man kan tillate seg pauser på jobben, røyk er det beste tilbehøret til godt drikke, røyk er en trøst når noe er vondt, selskap når man er ensom, en krykke å støtte seg på når man er usikker osv. osv. Røyk er i det hele tatt ikke bare den lille, hvite saken med tobakk inni, - røyk er en masse følelser.
Stomp røyken med tankefeltterapi.

Røykeslutt med TFT er annerledes enn annen røykeavvenning. Vi lærer deg ikke å utstå torturen det er å klare seg uten røyk, eller å hate deg selv som røyker. Vi gir deg metoden som enkelt fjerner det fysiske suget etter røyken og så lærer vi deg hvordan du kan fjerne følelsen av at alt blir så vanskelig uten røyken. Hvis du er redd for å legge på deg hvis du slutter å røyke, så fjerner vi den frykten. Hvis du er forferdelig sjenert og synes det er godt å klamre seg til røyken når du møter nye mennesker, så fjerner vi den følelsen som gjør deg sjenert. Hvis du tror røyken er din eneste venn i ensomme stunder, så hjelper vi deg å finne ut hva du frykter og hvordan du skal komme ut av det.

Slik foregår behandlingen:


Du møter ingen andre røykere på røykeavvenning med TFT. Det er ingen andre enn deg og terapeuten som får vite hvor mange du røyker om dagen og hvorfor du synes det er vanskelig å slutte. Du slipper også å måtte forholde deg til de ”verdensmesterne” som aldri sprekker og som egentlig fint kunne greid å slutte på egenhånd.

Den første behandlingen går vi gjennom ditt forhold til røyk, som antall pr. dag, hvilke røyker som smaker best osv. Deretter ser vi på grunnene til at du ikke har sluttet før og hva du ser som de største fordelene med røyken. Når alt dette er kartlagt begynner vi å med å lære deg å stoppe suget etter røyken. Deretter begynner vi behandlingen av de tingene som gjør røykeslutt spesielt vanskelig for akkurat deg. I løpet av 5 behandlinger som til sammen utgjør 5 klokketimer, skal du være røykfri og i stand til å mestre ethvert røyksug som måtte dukke opp i framtida. En tilleggsbonus er at du også har lært metoden for å hjelpe deg selv gjennom de fleste situasjoner som gir deg frykt eller depressive reaksjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar